Sint Paulus Missie en diaconaat buitenland

Ondersteuning/giften

Sint Paulus Missie en Diaconaat buitenland financiert haar projecten uit de opbrengsten van de bijzondere landelijke collectes voor Missie Sint Paulus (in mei) en voor Ontwikkelingssamenwerking (in oktober), van de acceptgiroacties in het voor- en najaar en van de Vastenactie (1 x per twee jaar). Daarnaast is zij afhankelijk van giften van particulieren, fondsen en parochies.

 

Wilt u een bepaald project ondersteunen en wenst u meer informatie neem, dan contact op met

secretariaat: secretaris@stpaulus.okkn.nl

penningmeester: penningmeester@stpaulus.okkn.nl.

De penningmester kan u ook meer vertellen over het schenken van grotere bedragen of het vermelden van de Sint Paulus Missie en Diaconaat als begunstigde in uw testament. 

U kunt u ook oriënteren op www.schenkservice.nl 

 

Giften kunt u als volgt overmaken:

Rekening ING: NL85INGB0000464575

t.n.v. St. Paulus Missie en Diaconaat te Capelle a/d IJssel

Wilt een specifiek project steunen, dan kunt u dit bij uw gift vermelden.

 

Wilt u NU doneren? Dat kan ook ga naar onze online-geef-module en geef eenvoudig via iDeal, Credit card, Pay Pal of een van de andere mogelijkheden.

 

De Oud-Katholieke Kerk van Nederland is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De beschikking maakt het de kerk en de daarbij behorende parochies en verdere Oud-Katholieke instellingen mogelijk gebruik te maken van de fiscale voordelen voor algemeen nut beogende instellingen, zoals de vrijstelling van successie- en schenkingsrecht. Klink op onderstaande link voor verder uitleg.


Onderliggende pagina's:
  • Giftenregeling Belastingdienst