Gouden Jubileum Sint Paulus

‘Kom over en help ons’. Dit hoorde Paulus in een droom. Hij stak vervolgens over van Turkije naar Griekenland en verkondigde het Evangelie ook daar. Zo verbond hij door het Evangelie culturen en continenten met elkaar. Dit is een belangrijk deel van het goede nieuws van Jezus Christus: mensen kunnen in één gemeenschap samenleven, met al hun verschillen. (Uit de welkomsttekst op onze website)

 

Wij mogen met onze Bisschoppelijke Commissie dit voetspoor van Paulus al 50 jaar volgen en wij willen in 2017 en 2018 ter gelegenheid van ons gouden jubileum graag alle parochies een bezoek brengen. Met een Jubileumtour In het spoor van Paulus!

 

Wij willen graag met u in gesprek over missie en diaconaat, om te vieren dat missie en diaconaat betekenisvol en zinvol is! Voor u, voor mij, voor de ander/Ander! Om met elkaar te vieren dat missie en diaconaat gaat over relaties. Met onze naasten dichtbij en ver weg en met andere kerken. Om te vieren dat missie en diaconaat gaat over wederkerigheid, over verbondenheid en ook over de verantwoordelijkheid die wij in deze als Christenen hebben.

 

Onze projecten zijn tekenen van hoop, van liefde, verbondenheid, barmhartigheid, partnerschap, relatie en solidariteit. Dat zijn dingen die je niet ziet, die niet concreet zijn maar die je wel kunt ervaren! Die daarom niet minder echt of minder betekenisvol zijn! En juist die ontvangen ervaring voedt het verlangen, het smaakt naar meer!

 

Over dit alles gaan wij graag met u in gesprek. Op een zondag na de dienst? Op een doordeweekse middag of op een avond? Het tijdstip bepalen we graag in overleg met u.

 

Alle parochies worden gedurende de komende maanden benaderd maar mocht u in verband met uw jaarplanning al eerder een datum willen afspreken, dan nodigen wij u van harte uit ons via secretaris@stpaulus.okkn.nl te benaderen.