St. Paulus maakt digitaal doneren mogelijk

Donaties online

Als een van de eersten binnen de OKKN gaat Sint Paulus Missie en Diaconaat buitenland digitaal collecteren. We leven in het online tijdperk en mensen willen graag steeds meer digitaal doen. Sint Paulus heeft daarom besloten mee te gaan doen met geef.nl, een stichting die het mogelijk maakt voor goede doelen om online donaties te ontvangen zonder daar alle technische rompslomp van te hebben. En we hebben het zelf geprobeerd, het is echt een flinke en kostbare klus in eigen beheer!

 

Vanaf vandaag is het mogelijk de doneer knop in het linker zijmenu te gebruiken om naar onze donatie pagina bij geef.nl te gaan.

ONLINE DONEREN

Of als u helemaal mobiel wilt kan het ook via de app die te bereiken is via de onderstaande QR code (dit werkt alleen op mobiele apparaten die apps ondersteunen).

Of via Doneer in het hoofd menu naar dezelfde mogelijkheid binnen onze pagina.

 

Ja, het kost geld om van deze mogelijkheden gebruik te kunnen maken  (8% per donatie) maar we maken het doneren zo wel veel eenvoudiger. We hopen dat u er veelvuldig van gebruik zult maken!!!

 

PS: Mocht u toch willen dat het gehele bedrag naar St. Paulus gaat kunt u nog steeds een overboeking doen. Kijk voor de details op onze Ondersteuning/Giften pagina.